loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Пиериа и Превеза

2_b

Dimitra Hotel Превеза Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. PP – Per Person / Per Day (Basic Rates)

P5250094

Anna Hotel Apartments Превеза Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. PP – Per Person / Per Day (Basic Rates)

32_140_22_hotelgarden

Preveza Beach Hotel Превеза Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day

hotel-front5

Cleopatra Beach Hotel Превеза Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

IMG_0475_rs

Kanali Beach Hotel Превеза Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day

1424959304_8374

Daluz Boutique Hotel Превеза Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day

66716641
цена/евра53.50€

Olympian Bay Пиериа Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. Bозраст: дете A 0-11.99 години   PP – Per

COSMOPOLITAN_HOTEL_03
цена/евра35.50€

Cosmopolitan Hotel & Spa Пиериа Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   No Shows се наплаќа со целосната сума. A/C

Princess010
цена/евра34.50€

Mediterranean Princess Пиериа Грција

Хотелски услуги: 24 рецепција, ала карте ресторант, климатизер, објекти за банкети, бар, греење (централно), интернет (Wireless), паркинг (бесплатно) Деца: детски

Resort02
цена/евра31.00€

Mediterranean Resort Пиериа Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

27
цена/евра58.50€

Cronwell Platamon Resort Пиериа Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

MediterraneanVillage402
цена/евра48.00€

Mediterranean Village Пиериа Грција

Хотелски услуги: 24 часа рецепција, ала карт ресторан, климатизер (јавни простории), објекти за банкети, бар, продавница, доктор (на повик), рано

CAVO_OLYMP_1042
цена/евра42.00€

Cavo Olympo Пиериа Грција

Хотелски услиги: сервис за перење, ресторан, сервис за будење забава: бар, бар на базен здравје & убавина: масажа, спа Соба: