loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Hotel Miramare

Слободни Соби

ари1

Suite

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
2
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
ари1

Фамилијарна соба

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare6

Трокреветна гл.зграда

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3

All Inclusive

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare6

Двокреветна гл.зграда

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1

All Inclusive

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare6

Еднокреветна гл.зграда

Максимум Возрасни:
1
Максимум Деца:
1

All Inclusive

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare6

Семејна соба Annex 1/4

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare6

Трокреветна соба Annex

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare6

Двокреветна соба Annex

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Еднокреветна Annex

Максимум Возрасни:
1
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Трокреветна соба гл.зграда

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Еднокреветна гл.зграда

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Семејна соба Annex 1/4 лице

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Соба Annex 1/3 за лице

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Соба Annex 1/2 за лице

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
Miramare5

Еднокреветна Annex

Максимум Возрасни:
1
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Hotel Miramare****

Еретриа, Евиа

На само 50 километри од Атина, 4-ѕвезден Hotel Miramare се наоѓа во прекрасен залив, само 4 километри од античкиот град Eretria и само 130 метри од плажа, среде широката сцена полна со овошје, цвеќе и маслинки. Бесплатен Wi-Fi е на располагање.

Модерни пространи соби нудат големи тераси со незаборавен поглед на Evoikos Залив и прекрасната градина со базени. Собите исто така,се климатизирани.

Рекреација во Miramare е загарантирана од страна на 2- базена, приватна плажа, тенис и кошарка, мини фудбал и фитнес сала. Покрај базенот лежалки, чадори и пешкири бесплатно, додека на плажа лежалки се плаќаат.

Ресторанот служи локални и интернационални специјалитети, како и извонредни вина.

 

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.

 

Вид на соба/ за лице 01-31/05 01/06-15/07 16/07-21/08/17
12-30/09 22/08-11/09
за 7 или повеќе ноќевања на база НП
во еднокреветна Annex 51 55 63
во двокреветна  Annex 30.5 37 42
во трокреветна  Annex 26.5 30.5 33.5
во еднокреветна/ главна зграда 55 63 75
во двокреветна /главна зграда 32.5 41.5 50
во трокреветна / главна зграда 27.5 33.5 26.5
за 7 или повеќе ноќевања на база ПА +
во еднокреветна Annex 68 73 85
во двокреветна  Annex 45 52 59
во трокреветна  Annex 41 44.5 49
во еднокреветна/ главна зграда 74 81 92
во двокреветна /главна зграда 46 57 63.5
во трокреветна / главна зграда 42.5 47.5 50.5
Семејна соба анекс / зелена зграда (2 соби & бања)  доплата  : 30 eur
1во дете 0-6,99  бесплатно
1во дете 7 -12 за сите сезони: 5 на НП,  15 на ПА
2 деца 0- 6,99 за сите сезони: 5 на НП,  15 на ПА
1 дете0-6,99 & 1 дете 7 – 12 за сите сезони: 5 на НП,  15 на ПА
2 деца 7- 12 за сите сезони: 10 на НП, 30 на ПА
 ПОЛН ПАНСИОН ВКЛУЧУВА :
Појадок, Ручек и Вечера (Шведска маса за над 15 лица. За помалку гости мени 5 јадења
Домашно вино (бело-црвено),точено пиво, освежителни пијалоци во тек на оброците
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Amenities of Hotel Miramare

Guest Reviews (0 reviews)

Miramare

Hotel Miramare Евиа, Грција

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo