loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Alexandros Palace Hotel & Suites

Слободни Соби

al-pld

Suite De Lux

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
al-pld

Honey moon suite

Максимум Возрасни:
2
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
52febd62215f8065f457a8305f2e27b6_alexandros_palace3

Junior Suite

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
2
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
52febd62215f8065f457a8305f2e27b6_alexandros_palace3

Семејна соба Executive sea view

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
2
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
al-pld

Семејна соба Superior

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
52febd62215f8065f457a8305f2e27b6_alexandros_palace3

Семејна соба Стандард sea view

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
al-pld

Семејна соба Стандард

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
3
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
al-pld

Двокреветна соба Garden view

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
52febd62215f8065f457a8305f2e27b6_alexandros_palace3

Двокреветна соба Pool View

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
52febd62215f8065f457a8305f2e27b6_alexandros_palace3

Двокреветна соба Sea View

Максимум Возрасни:
2
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone
52febd62215f8065f457a8305f2e27b6_alexandros_palace3

Стандард Еднокреветна соба

Максимум Возрасни:
1
Максимум Деца:
1
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Alexandros Palace***** Hotel & Suites

Уранополи – Атос

Комплексот Alexandros Palace***** Hotel & SuitesУранополи, Халкидики е лоциран на самиот брег на Егејското море, на една од неговите најубави плажи, која неколку години по ред е носител на Blue Flag (Сино знаме). Хотелот располага со еднокреветни, двокреветни соби, семејни соби, junior suite или grand suite со поглед кон морето или цветната градина, имаат свој балкон, директна телефонска линија, сателитска ТВ, фен, фрижидер или мини бар (на барање), air-condition, сеф (со доплата).

Хотелот располага со Ресторан за појадок и вечера, А la carte ресторан, Бар на плажата, Базени за возрасни и деца, СПА Центар (Покриен Базен, Сауна, Амам, Јакузи) со доплата, Бар крај базенот, Снек бар – Таверна, Мини Маркет, Интернет агол (со доплата), Приватен паркинг, Тениски терени, Терен за мал фудбал, Одбојка на плажа, Пинг понг, Игралиште за деца, Мини Клуб, Анимации…

 

Цените во табелата подолу се во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. За резервации до 31.12.2017
Минимум ноќи престој  3  3  3  3  3  3  1
ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ/КАТЕГОРИЈА УСЛУГА КАПАЦИТЕТ 28.04.18-20.05.18 21.05.18-10.06.18 11.06.18-10.07.18 11.07.18-25.08.18 26.08.18-20.09.18 21.09.18-30.09.18 01.10.18-13.10.18
Двокреветна соба – Garden View HB 2 adults 78 100 123 141 123 100 78
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad+1ad 105 134 165 189 165 134 105
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 78 100 123 141 123 100 78
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 78 100 123 141 123 100 78
Семејна соба – Garden View HB 2Ad 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ad 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ad 148 196 237 286 237 196 148
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ch(0-1) 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 105 141 171 207 171 141 105
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ch(2-11) 105 141 171 207 171 141 105
Еднокреветна соба – HB 1Ad 71 88 118 127 118 88 71
Еднокреветна соба – HB 1Ad+1ch(0-1) 71 88 118 127 118 88 71
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad 84 105 127 144 127 105 84
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad+1ad 112 130 170 193 170 140 112
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad+1ch(0-1) 84 105 127 144 127 105 84
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad+1ch(2-11) 84 105 127 144 127 105 84
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad 87 109 130 148 130 109 87
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 116 145 175 198 175 145 116
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 87 109 130 148 130 109 87
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 87 109 130 148 130 109 87
Семејна соба – Sea View HB 2Ad 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad 155 204 249 298 249 204 155
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба  – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad 177 237 298 346 298 237 177
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 177 237 298 346 298 237 177
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 177 237 298 346 298 237 177
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ad 206 278 349 406 349 278 206
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 127 171 216 251 216 171 127
Executive семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(2-11) 160 215 260 315 260 215 160
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad 165 225 274 322 274 225 165
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 165 225 274 322 274 225 165
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 165 225 274 322 274 225 165
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 118 162 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ad 192 263 320 377 320 263 192
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1) 118 172 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 118 172 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 118 172 198 234 198 162 118
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(2-11) 148 205 250 294 250 205 148
Junior Suite – Sea View HB 2Ad 110 146 180 216 180 146 110
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 110 146 180 216 180 146 110
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 110 146 180 216 180 146 110
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 110 146 180 216 180 146 110
Suite Honeymoon – Sea View HB 2Ad 127 171 216 251 216 171 127

Редовни цени

Минимум ноќи престој      3  3  3  3  3  3  1
ВИД НА СОБА/КАТЕГОРИЈА УСЛУГА СМЕСТУВАЊЕ 28.04.18-20.05.18 21.05.18-10.06.18 11.06.18-10.07.18 11.07.18-25.08.18 26.08.18-20.09.18 21.09.18-30.09.18 01.10.18-13.10.18
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad 90 115 143 164 143 115 90
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad+1ad 123 157 194 222 194 157 123
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 90 115 143 164 143 115 90
Двокреветна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 90 115 143 164 143 115 90
Семејна соба – Garden View HB 2Ad 122 164 199 241 199 164 122
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ad 127 169 204 246 204 169 127
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 127 169 204 246 204 169 127
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 130 172 209 250 209 172 130
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 122 164 199 241 199 164 122
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 125 170 203 245 203 170 125
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ad 171 227 276 332 276 227 171
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ch(0-1) 122 164 199 241 199 164 122
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 125 170 203 245 203 170 125
Семејна соба – Garden View HB 2Ad+2ch(2-11) 125 170 203 245 203 170 125
Еднокреветна соба – HB 1Ad 82 102 136 147 136 102 82
Еднокреветна соба – HB 1Ad+1ch(0-1) 82 102 136 147 136 102 82
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad 97 122 147 168 147 122 97
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad+1ad 132 166 200 228 200 166 132
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad+1ch(0-1) 97 122 147 168 147 122 97
Двокреветна соба – Pool View HB 2Ad+1ch(2-11) 100 125 140 160 150 125 100
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad 101 126 151 172 151 126 101
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 127 171 205 234 205 171 127
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 101 126 151 172 151 126 101
Двокреветна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 105 130 165 177 156 130 105
Семејна соба- Sea View HB 2Ad 128 170 210 252 210 170 128
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 133 175 215 257 215 175 133
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 133 175 215 257 215 175 133
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 135 178 218 260 218 178 135
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 128 170 210 252 210 170 128
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 130 173 213 255 213 173 130
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad 179 236 290 347 290 236 179
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 128 170 210 252 210 170 128
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 130 173 213 255 213 173 130
Семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 133 175 215 258 215 175 133
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad 147 199 252 294 252 199 147
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ad 152 204 257 299 257 204 152
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 152 204 257 299 257 204 152
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 155 207 260 302 260 207 155
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 152 204 257 299 257 204 152
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 155 207 260 302 260 207 155
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 157 209 262 304 262 209 157
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 147 199 252 294 252 199 147
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 150 202 255 297 255 202 150
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+2ad 205 276 347 403 347 276 205
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 205 276 347 403 347 276 205
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 208 279 350 406 360 279 208
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 147 199 252 294 252 199 147
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 150 203 255 297 255 203 150
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 152 204 257 299 257 204 152
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+3ad 244 328 412 479 412 328 244
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1) 147 199 252 294 252 199 147
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 150 202 255 297 255 202 150
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 152 205 258 300 257 205 152
Семејна соба Executive – Sea View HB 2Ad+3ch(2-11) 191 257 322 375 322 257 191
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad 136 189 231 273 231 189 136
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad 141 194 236 278 236 194 141
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 141 194 236 278 236 194 141
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 143 196 238 280 238 196 143
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 141 194 236 278 236 194 141
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 143 196 238 280 238 196 143
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 145 198 240 282 240 198 145
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 136 189 231 273 231 189 136
Супериор семејна соба- Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 139 192 233 275 233 192 139
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad 191 261 318 375 318 261 191
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 191 261 318 375 318 261 191
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 193 263 320 377 320 263 193
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 136 189 231 273 231 189 136
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 138 191 233 275 233 191 138
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 140 193 235 277 235 193 140
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ad 227 311 378 445 378 311 227
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1) 136 189 231 273 231 189 136
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 138 191 233 275 233 191 138
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 140 193 235 277 235 193 140
Супериор семејна соба – Sea View HB 2Ad+3ch(2-11) 165 240 290 345 290 240 165
Junior Suite – Sea View HB 2Ad 128 170 210 252 210 170 128
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 128 170 210 252 210 170 128
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 130 172 212 254 212 172 130
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 128 170 210 252 210 170 128
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 130 172 212 254 212 172 130
Junior Suite – Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 132 174 214 256 214 174 132
Suite Honeymoon – Sea View HB 2Ad 147 199 252 294 252 199 147
- 30 % се наплаќа за откажување 14 дена пред почеток на аранжманот 
-70 % се наплаќа за откажување  13 до 4 дена пред почеток на аранжманот 
-100% сер наплаќа за откажување   3 дена пред почеток на аранжманот

Цените се дадени во евра, плаќање во денарска противвредност. Во цената е вклучено полупансион, сите такси . Возраст на деца 0–11,99 г.

Baby Cot – бесплатно.

Полн пансион за возрасни €21,00 за лице на ден

Доплата за полн пансион за деца ( 2 – 11,99 г.) € 12,00 за дете на ден. Early Booking попустот не важи за доплатите за полн пансион .

Во цената е вклучено и :

Бесплатен интернет пристап.

Бесплатно користење на теретана.

Бесплатни лежалки и чадори покрај базените

PP – per person (за лице)

PR – per room (за соба)

BB – ноќевање со појадок

HB – полупансион

FB – полн пансион

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Amenities of Alexandros Palace Hotel & Suites

Guest Reviews (0 reviews)

alexpalace3

Alexandros Palace Hotel & Suites Халкидики - Атос, Грција

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo