Распоред на возења (на секои две недели):

Полска – Скопје (во Вторник)
23.01.2018, 06.02.2018, 20.02.2018, 06.03.2018, 20.03.2018, 03.04.2018, 17.04.2018 

Скопје – Полска (во Четврток)                                                                                                                   25.01.2018, 08.02.2018, 22.02.2018, 08.03.2018, 22.03.2018, 05.04.2018, 19.04.2018

 

 

ВАРШАВА – СКОПЈЕ
(преку Словачка ,Унгарија и Србија)

Поаѓање од Варшава во вторник Град Станица Пристигнување во Варшава во петок
02:50 Варшава Автобуска станица WEST Al.Jerozolimskie 144 (перон 10/11) 19:20
04:35 Радом Железничка станица ПКП – паркинг 17:40
05:40 Островец Св. Хотел „ Громада ” – паркинг 16:30
06:30 Сандомиеж Автобуската станица ПКС – паркинг 15:40
06:50 Тарнобжег Железничка станица ПКП – паркинг 15:20
07:30 Сталова Вола Автобуската станица ПКС – паркинг 14:40
07:50 Ниско Железничка станица ПКС – паркинг 14:20
08:50 Жешов Железничка станица ПКП – станица МПК 13:20
04:25 Катовице Автобуската станица ПКС , ул . „ Пиотра Скарги“ 17:55
05:40 Краков Хотел „ Краковија ” ул.„ Калужи“ 16:40
07:00 Тарнов Железничка станица ПКП – паркинг 15:20
08:05 Нови Сонч Железнички Дом на Културата (Ал . На Слободата) 14:10
08:50 Горлице Станица ул. „Bardiowska“ 4 (поранешна Железничка станица ПКП) 13:25
09:15 Јасло Железничка станица ПКП – паркинг 13:00
10:00 Кросно Паркинг пред Хотелот „ Кросно-Нафта” ул. „Лвовска“ 21 12:15
СРЕДА
04:00 Скопје Хотел Континентал – паркинг 16:30
Пристигнување во Македонија во среда Поаѓање од Македонија во четврток

СКОПЈЕ – ВАРШАВА
(преку Србија , Унгарија и Словачка)

Ценовник
МАКЕДОНИЈА-ПОЛСКА-МАКЕДОНИЈА

Варшава – Радом – Киелце – Скопје

Тип на карта Еден правец EUR Повратна EUR
нормална 95 € 160 €
0 – 10 години 48 € 80 €
Студенти под 26 години + КСК 86 € 144 €

Катoвице – Краков – Тарнов–Нови Сонч – Горилице – Островец Св. –

Сандомиеж – Тарнобжег – Сталова Вола– Ниско – Скопје

Тип на карта Еден правец EUR Повратна EUR
нормална 90 € 155 €
0 – 10 години 45 € 78 €
Студенти под 26 години + КСК 81 € 140 €

Жешов – Јасло – Кросно – Скопје

Тип на карта Еден правец EUR Повратна EUR
нормална 85 € 150 €
0 – 10 години 43 € 75 €
Студенти под 26 години+ КСК 77 € 135 €

Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

* (KSK) Loyalty Card

Топ Летови

Лет Повратен билет
Скопје – Белград Од 25 € + TAX
Скопје – Љубљана Од 23 € + TAX
Скопје – Виена Од 19 € + TAX
Прегледај ги сите понуди

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone