loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Летови и Резервации

Авионски Летови

ОД/ДО Цена Авио Компанија
Цените се однесуваат за повратни билети без аеродромски такси.
Цените се плаќаат во денарска противвредност.
Аеродромските такси за летови во Европа инесуваат од 150€.
Таксите за Интерконтиненталните летови изнесуваат од 450€.
Скопје – Белград од 38€ + TAX JAT AIRWAYS
Скопје – Загреб од 47€ + TAX CROATIA AIRWAYS
Скопје – Љубљана од 33€ + TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје – Виена од 28€ + TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје – Цирих од 28€ + TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје – Дубровник од 32€ + TAX CROATIA AIRWAYS
Скопје – Лондон од 50€ WIZZAIR
Скопје – Истанбул од 18€ + TAX TURKISH AIRLINES
Скопје – Дизелдорф од 99€ + TAX TURKISH AIRLINES
Скопје – Франкфурт од 37€ + TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје – Амстердам од 47€ + TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје – Рим од 45€ + TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје – Копенхаген од 53€ + TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје – Париз од 50€ + TAX WIZZAIR
Сkopje – Варшава од 99€ + TAX TURKISH AIRLINES
Скопје – Каиро од 269€ + TAX TURKISH AIRLINES<
Скопје – Дубаи од 5€ + TAX AUSTRIAN  AIRLINES
Скопје – Банкок од 413€ + TAX AUSTRIAN  AIRLINES
Скопје – Њујорк од 231€ + TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје – Торонто од 231€ + TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје – Јоханесбург< од 489€ + TAX TURKISH AIRLINES
Софија – Рим од 49€ + TAX BULGARIA AIR
Софија – Москва од 149€ + TAX AEROFLOT
Софија – Минхен од 34€ + TAX LUFTHANSA
Софија – Прага од 100€ + TAX BULGARIA AIR
Софија – Мадрид од 46€ + TAX BULGARIA AIR
Софија – Пекинг од 150€ + TAX AEROFLOT
Софија – Делхи од 155€ + TAX AEROFLOT
Солун – Ларнака од 24€ + TAX AEGEAN AIRLINES

Последно освежено : Петок, 07 Април 2016 10:14

Резервација на Летови

Со кликнување на копчето подолу Ве носиме до страната на резервации на Летови. Откако ќе направете резервација, ние ќе ве исконтактираме за деталите.


Резервирај лет по телефон:

(02) 3109 518

prevoz
raspored