loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Боровец Зима 2017/2018

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО Боровец

iglika
цена/евра27.50€

Hotel Iglika Palace Боровец Бугарија

Hotel Iglika Palace ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 19.12.2017 – 25.12.2017 ПП 26.12.2017 – 01.01.2018 ПП 02.01.2018 –

f-camkordis
цена/евра27.50€

Hotel Festa Chamkoria Боровец Бугарија

Hotel Festa Chamkoria ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 ПП 22.12.2017 – 28.12.2017  ПП 29.12.2017 –

lion1
цена/евра34.50€

Hotel Lion Боровец Бугарија

Hotel Lion ****  Боровец, Бугарија   Вид на сместување 29.12.2017 – 02.01.2018 ПП 03.01.2018 – 10.01.2018 10.02.2018 – 16.02.2018 ПП 15.12.2017

rrila
цена/евра41.50€

Hotel Rila Боровец Бугарија

Hotel Rila ****  Боровец, Бугарија   Вид на сместување 28.12.2017 – 07.01.2018 ПП 07.01.2018 – 13.01.2018 28.01.2018 – 24.02.2018 ПП 14.01.2018

bhils
цена/евра34.50€

Hotel Borovets Hills Боровец Бугарија

Hotel Borovets Hills ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 22.12.2017 – 28.12.2017 05.01.2018 – 11.01.2018 09.02.2018 – 17.02.2018 ПП 15.12.2017

euphoria
цена/евра30.50€

Hotel Euphoria Club Hotel and SPA Боровец Бугарија

Euphoria Club Hotel and SPA ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 21.12.2017 – 28.12.2017 02.01.2018 – 02.02.2018 25.02.2018 – 05.03.2018