loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Банско Зима 2017/2018

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО Банско

ap_Hotel_Friends_Bansko_2
цена/евра24.50€

Hotel Friends Банско Бугарија

Вид на сместување 01.12.2017 – 18.12.2017 12.03.2018 – 15.04.2018 ПП 19.12.2017 – 25.12.2017 09.01.2018 – 22.01.2018 06.02.2018 – 11.03.2018 ПП

Glazne2
цена/евра29.00€

Hotel Glazne Банско Бугарија

Вид на сместување 01.12.2017 – 27.12.2017 HB 28.12.2017 – 02.01.2018 HB 03.01.2018 – 31.03.2018 HB Лице во двокреветна соба 29,00

kompleksa-61
цена/евра30.50€

Hotel Complex Zara Банско Бугарија

Вид на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 27.12.2017 – 28.12.2017 05.03.2018 – 15.04.2018 HB 22.12.2017 – 26.12.2017 HB 29.12.2017  02.01.2018 HB

IMG_0122
цена/евра34.50€

Hotel Perun Lodge Банско Бугарија

Вид на сместување 29.12.2017 – 04.01.2018 HB 05.01.2018 – 12.01.2018 HB 23.12.2017 – 28.12.2017 13.01.2018 – 19.01.2018 04.02.2018 – 04.03.2018

81304886
цена/евра40.50€

Hotel Pirin Банско Бугарија

Вид на сместување 29.12.2017 – 11.01.2018 HB 26.01.2018 – 15.02.2018 HB 15.12.2017 – 28.12.2017 12.01.2018 – 25.01.2018 16.02.2018 – 01.03.2018

Z8mD-001
цена/евра35.50€

Apart Hotel Lucky Банско Бугарија

Вид на сместување 01.12.2017 – 20.12.2017 05.03.2018 – 10.04.2018 BB 21.12.2017 – 27.12.2017 03.01.2018 – 07.01.2018 22.01.2018 – 17.02.2018 BB

1
цена/евра32.50€

Hotel Triniti Банско Бугарија

Вид на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 07.01.2018 – 18.01.2018 04.03.2018 – 31.03.2018 22.12.2017 – 28.12.2017 19.01.2018 – 03.03.2018 29.12.2017 –

584
цена/евра24.50€

Hotel Murite Club Банско Бугарија

Вид на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 06.03.2018 – 15.04.2018 HB 22.12.2017 – 28.12.2017 02.01.2018 – 20.01.2018 HB 29.12.2017 – 01.01.2018

rengum5
цена/евра106.00€

Apart Hotel Regnum Банско Бугарија

Вид на сместување 27.12.2017 – 02.01.2018 HB 23.12.2017 – 26.12.2017 03.01.2018 – 09.01.2018 19.01.2018 – 03.02.2018 HB 10.01.2018 – 18.01.2018

strazite
цена/евра45.50€

Hotel Strazhite Банско Бугарија

Hotel Strazhite **** Банско,Бугарија   Вид на сместување 29.12.2017 – 11.01.2018 HB 26.01.2018 – 15.02.2018 HB 15.12.2017 – 28.12.2017 12.01.2018

rilski
цена/евра63.00€

St. Ivan Rilski Hotel Банско Бугарија

 St. Ivan Rilski Hotel, SPA and Apartments **** Вид на сместување 28.12.2017 – 02.01.2018 03.01.2018 – 12.01.2018 27.01.2018 – 16.02.2018

mpmsprt2
цена/евра40.50€

Hotel MPM Guinness Банско Бугарија

 Hotel MPM Guinness ****  Банско , Бугарија Вид на сместување 29.12.2017 – 04.01.2018 HB 05.01.2018 – 11.01.2018 HB 22.12.2017 – 28.12.2017

mpmsport
цена/евра45.50€

Hotel MPM Sport Банско Бугарија

 Hotel MPM Sport ****  Банско , Бугарија Вид на сместување 29.12.2017 – 04.01.2018 HB 05.01.2018 – 11.01.2018 HB 22.12.2017 –

lionb1
цена/евра37.50€

Hotel Lion Банско Бугарија

 Hotel Lion ****  Банско , Бугарија   Вид на сместување 29.12.2017 – 02.01.2018 HB 03.01.2018 – 10.01.2018 HB 16.12.2017 –

belvedere
цена/евра38.00€

Hotel Belvedere Holiday Club Банско Бугарија

Hotel Belvedere Holiday Club  ****  Банско , Бугарија Вид на сместување 26.12.2017 – 01.01.2018 HB 02.01.2018 – 08.01.2018 HB 09.01.2018 –

banskospa
цена/евра24.00€

Hotel Bansko Spa & Holidays Банско Бугарија

 Bansko Spa & Holidays ****  Банско , Бугарија Вид на сместување 01.12.2017 – 22.12.2017 /not valid for the period 07.12.2017

gardenia
цена/евра27.50€

Hotel Gardenia Банско Бугарија

  Hotel Gardenia **** Банско , Бугарија Вид на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 04.03.2018 – 31.03.2018 HB 22.12.2017 – 28.12.2017 18.01.2018

perun1
цена/евра33.50€

Hotel Perun & Platinum Casino Банско Бугарија

Hotel Perun & Platinum Casino  ****  Банско , Бугарија Вид на сместување 01.12.2017 – 21.12.2017 09.01.2018 – 18.01.2018 04.02.2018 – 31.03.2018

orbiluks
цена/евра30.00€

Hotel Orbilux Банско Бугарија

ORBILUX APART HOTEL, BANSKO Kапацитет Season 1                           

astera
цена/евра38.00€

Hotel Astera Банско Бугарија

Hotel Astera ****  Банско , Бугарија   Вид на сместување 01.12.2017 – 22.12.2017 01.03.2018 – 15.04.2018 HB 23.12.2017 – 27.12.2017 11.01.2018 –