loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Банско и Боровец Лето 2017

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО Банско и Боровец

Hotel St George ski and SPA Bans
цена/евра21.00€

Hotel St. George ski and SPA Банско Бугарија

Вид на сместување 01.10.2017 – 30.11.2017            HB Лице во Economy двокреветна соба € 21,00 Лице во стандард двокреветна соба €

f-camkordis

Hotel Festa Chamkoria Боровец Бугарија

Hotel Festa Chamkoria ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 16.04.2017 – 15.06.2017*        10.09.2017 – 30.11.2017*     Пон  – Чет                                       BB

Z8mD-001
цена/евра34.00€

Apart Hotel Lucky Банско Бугарија

Вид на сместување 09.06.2017 – 30.11.2017    BB Лице во Studio Lux 34,00 € Studio Lux за едно лице 52,00 €

1
цена/евра18.00€

Hotel Triniti Банско Бугарија

Вид на сместување 01.04.2017 – 30.11.2017*        RO 01.04.2017 – 30.11.2017*        BB 01.04.2017 – 30.11.2017*        HB+ 01.04.2017 – 30.11.2017*        All light

rilski
цена/евра27.00€

St. Ivan Rilski Hotel Банско Бугарија

 St. Ivan Rilski Hotel, SPA and Apartments **** Вид на сместување 07.05.2017 – 01.11.2017    HB Лице во двокреветна соба €

IMG_0122
цена/евра22.00€

Hotel Perun Lodge Банско Бугарија

Вид на сместување 01.07.2017 – 30.11.2017      01.07.2017 – 30.11.2017      01.07.2017 – 30.11.2017      BB HB BB HB BB HB Лице во

astera
цена/евра22.00€

Hotel Astera Банско Бугарија

Вид на сместување 01.11.2017 – 30.11.2017    BB                              Петок – Недела 01.06.2017 – 10.09.2017    BB                              Петок – Недела 01.11.2017 – 30.11.2017   

rrila
цена/евра27.00€

Hotel Rila Боровец Бугарија

Hotel Rila ****  Боровец, Бугарија Вид на сместување 01.06.2017 – 15.10.2017            BB 01.06.2017 – 15.10.2017            HB Нед-Чет Пет-Саб Нед-Чет Пет-Саб Лице