loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Крф

Крф е грчки остров во Јонското Море. Тоj е втор по големина од Јонските острови.Нејзините северо-источeн брег се наоѓа во близина на брегот на Саранда, Албанија, од кои е одделена од страна на Босфорот варира во ширина 3-23 км (од 2 до 15 mi), вклучувајќи еден во близина на античкиот Бутринт, додека југо-источната страна на островот се наоѓа на брегот на Thesprotia, Грција.

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО КРФ

6173614
цена/евра53.00€

Villa Yannis Hotel Apart & Sui Крф Грција

  Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. AC со доплата. WiFi бесплатно Сеф во соба

Angelina-Hotel-Sidari-Corfu-Main-photo
цена/евра17.00€

Angelina Hotel Corfu Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day

corfu-hotel-facade
цена/евра48.50€

Corfu Secret Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

74206678
цена/евра21.50€

Aurora Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. A/C со доплата во хотелот. Internet wi fi (во

78518451
цена/евра21.50€

Jason Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

gouvia-hotel-pool-05
цена/евра22.50€

Gouvia Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day

corfu-paradise-inn-2-1
цена/евра18.00€

Paradise Inn Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

silver-bay-hotel-corfu-154
цена/евра22.50€

Silver Bay Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

550ab04ecca2fd194251da5a-large
цена/евра26.50€

Potamaki Beach Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. A/C бесплатно WiFi бесплатно Сеф на рецепција – достапен

GR_CFU_smartline_Nasos_et37ech_00053
цена/евра26.50€

Sea Bird Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

9319983_4979_Gallery
цена/евра24.50€

Iliada Beach Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

full_entrance_1465916651
цена/евра24.50€

Yannis Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

01
цена/евра28.50€

Royal Boutique Hotel Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   PP – Per Person / Per Day (Basic

1011591
цена/евра47.50€

Primasol Louis Ionian Sun Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. Возраст: Бебе 0 1.99 г. / Дете A 2

110139a_hb_a_012
цена/евра51.00€

Sunshine Corfu Hotel & Spa Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. Возраст: Бебе 0 – 1.99 г. / Дете A

84228b82_z
цена/евра41.00€

Aquis Sandy Beach Resort Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day

180169533
цена/евра40.50€

Mareblue Beach Corfu Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност. Bозраст:Бебе 0 – 1.99 г. / Дете A 2

CORFU-HOLIDAY-PALACE-HOTEL-MAIN-PICTURE-1170x783
цена/евра48.00€

Corfu Holiday Palace Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.   50% се наплаќа за откажување 7 или помалку

phoca_thumb_l_fatsada-6-sample-final_web
цена/евра57.50€

Corfu Palace Крф Грција

Цените се изразени во ЕВРА, плаќањата се вршат во денарска противвредност.     PP – Per Person / Per Day