loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Крит

Петтиот најголем остров во Средоземното Море и убедливо најголемиот во Грција. Уникатната положба, на природната граница помеѓу Егејското и Средоземното Море, ја прави климата на овој остров навистина неодолива. Но, причините зошто да заминете со нас на авантура на Крит се многу побројни.
Плажите на долгнавестиот остров не се споредуваат со ниту едно друго место на светот. Внатрешноста на копното пак е приказна сама за себе.

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО КРИТ