loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Лутраки

Лутаки

Лутраки е мало туристичко место кое е познато уште од времето на Александар Велики, посебно развиено во последните десетина години. Изобилува со многу хотели, ресторани. Овде имате можност за комбинација помеѓу минерална топла вода во базените или прошетка по живописното место и до уникатната пештера во близина.

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО ЛУТРАКИ