loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Македонија

Македонија

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА е земја со долга и богата историја, позиционирана во централниот дел на Балканскиот Полуостров, што ја прави да биде мост кој низ векови ги спојува Западот и Истокот. Со право се вели дека Македонија е срцето на Балканот. ТЕРИТОРИЈАТА НА Република Македонија изобилува и со природна убавина изразена преку бројни геоморфолошки форми – планини, котлини, полиња, долини, клисури, пештери, како и неколку хидрографски форми – извори, реки, водопади, езера и вештачки акумулации.РАЗНОВИДНАТА УБАВИНА на македонските езера, високите планини, оригиналната музика и фолклорот создадоа мошне интересен и уникатен туристички простор поволен за уникатен туризам.

СИТЕ ТУРИ НИЗ МАКЕДОНИЈА

СИТЕ ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА

za-slider
цена/евра39.00€

Aurora, Resort & Spa, Берово Македонија

Изграден од природни елементи со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на растенија и дрва кои го претвораат ресортот во прекрасна ботаничка градина, збогатен со секојдневниот пој на птиците, припитомени во куќарките специјално изработени за нив и поставени на боровите кои го опкружуваат комплексот, ресортот е вистинска планинска хармоничка бајка. Ресортот располага за максимален капацитет од 120 гости.