loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Малта

Малта

Малтешкиот архипелаг е сместен во Средоземното Море – доволно блиску за да биде идеално место за одмор до каде не морате да патувате многу.
Најпознатите летувалишта на Малта настанати се во округот на стариот град и рибарските местенце.
Слиема е модерен град и престижна туристичка дестинација. Заливот St. Julians, е едно од поживите места и е секогаш полн со млади туристи, но и сите оние кои сакаат активен одмор и дење и ноќе.
Во Валета, главниот град на Малта, доминираат споменици и згради од кои најголем дел се под заштита на УНЕСКО.Мала и уникатна земја која навистина вреди да се посети.

СИТЕ ТУРИ НИЗ МАЛТА

71-the-best-beaches-on-gozo-1

Викенд во Малта


Викенд  во  Малта! ПРОМОЦИЈА  ЦЕЛОГОДИШНО   Во  срцето на Средоземнто море Малтешкиот архипелаг ви нуди изобилие на сонце,кристално чисти ,