Потребни документи:

  • Важечки пасош – најмалку 6 м. по враќањето,
  • 2 фотографии,
  • Покана од ЈАР
  • Потврда од работа
  • Резервација на авиобилет,
  • Патничко осигурување
  • Процедура до 10 работни денови

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone