Потребни документи за туристичка виза:india-flag-a4

– Важечки пасош – најмалку 6 м. по враќањето,
– 2 фотографии,
– Хотелска резервација,
– Потврда од работа,
– Резервација на авиобилет,
– Патничко осигурување
– Процедура од 7 до 14 работни денови

Потребни документи за бизнис виза:

– Важечки пасош – најмалку 6 м. по враќањето,
– 2 фотографии,
– Покана од фирмата во која ќе бидат наведени и сите детали за сместувањето,
– Потврда од работа,
– Резервација на авиобилет,
– Патничко осигурување
– Процедура трае до 5 работни денови

Спеделете со пријателите!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email