Потребни документи:

– Важечки пасош – најмалку 6 месеци по враќањето
– формулар
– 2 фотографии со бела позадина
– авио билет
– резервација од хотел или покана

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone