loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Истанбул – City Break

ist1
Истанбул, Турција
4
55
248.00€

248.00€
per adult

Sold Out

Exceed Persons

Истанбул – City Break

Истанбул-Град кој лежи на два континента,спој на исток и запад, Европа и Азија, град со своите раскошни и културни остатоци, кои никогаш не престануваат да воодушевуваат. Го обликувале четири силни цивилизации, грчка, римска, византиска, османлиска. Денес Истанбул претставува велеград со преку 13 милиони жители, кои работат и живеат на двата континента.Модерниот плоштад Таксим, или квартовите Бејоглу и Османбеј, ке направат да се чувствувате како во било која светска метропола, додека прошетка низ плоштадот на Султан Ахмет, неизбежно ке ве врати илјада години назад низ времето. Ново и старо. Ориент и Европа, ислам и христијанство-никаде нема да најдете испреплетени и нераскинливо поврзување како во Истанбул

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: од 248еур

Во цената на аранжманот вклучено е:
– Авиобилет на релација СКОПЈЕ-ИСТАНБУЛ-СКОПЈЕ (со вклучени аеродромски такси)
– Сместување во хотел 2* или 3* во Истанбул на база 3 ноќевања со појадок

Во цената на аранжманот не е вклучено:
– Трансфер Аеродром Хотел Аеродром
– Индивидуални трошоци

Цената на аранжманот зависи од расположливоста и слободни места на летот и во хотелите во Истанбул.
Плаќањето се врши во денарска противвредност

Препорачуваме за посета

– Топ капи музејот
– Римскиот аквадут
– Таксим
– Крстарење по Босфор
– Света Софија
– Долме бахче
– Плава Џамија

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone