loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Рилски Манастир

Rila-1170x658

 

Состанок на групата во 04:30 часот пред Арботравел. Поаѓање кон Бугарија во 05:00 часот. Патот води преку граничниот премин Деве Баир.

Пристигање во Рилскиот Манастир. Слободно време за разглед.

Заминување кон Благоевград и пауза за ручек.

Заминување кон Скопје.

 

ЦЕНА:     950,00 мкд.

 

Во цената е вклучено:

  • Превоз на релација Скопје-Рилски Манастир- Благоевград – Скопје.
  • Организација и водство на патувањето.

 

Во цената не е вклучено:

  • Патничко осигурување 74 ден. за лица до 65 год.
  • Влезници за објектите
  • Лични трошоци.
  • rilski-manastir-bulgaria-6
Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone