loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Винарска визба БОВИН

wallpaper-sunrise-and-wine
, Македонија
1
50
15.00€

15.00€
per adult

Sold Out

Exceed Persons

Винарска визба БОВИН

Еднодневна посета

Винарската визба БОВИН организира дегустација на вина од сопствено производство на Бовин во дегустационата сала на Винарската визба БОВИН од Неготино, и за таа цел Ви предлагаме како што следи:

Пристигнување на група од минимум 10, а максимим 60 гости во Винарската визба Бовин;
Разгледување на Винаријата и начинот на производство на вината во Бовин;
Дегустација на 12 типа вина произведни во Бовин, со коментар од стручно лице од Бовин. Дегустацијата се одвива и за време на ручек;

bovin2

Сервирање на ручек која се состои од следното:

– предјадење-ордевер;
– сезонска салата;
– главно јадење кое се состои од 2-3 парчиња месо со гарнир или по договор;
– вино-неограничено за консумација;
– десерт- таан алва/слатка.

Можност за купување на вината на Бовин по фабрички цени.

Времетраење на дегустацијата- помеѓу 1.5-3.0 h, зависно од типот на дегустацијата (со ручек или само со ордевер).

bovin1

Цени:
а) ЕУР 30,00, во денарска противвредност по личност, за дегустација со ручек, без пресметан ДДВ 18%.
б) ЕУР 15,00, во денарска противвредност, по личност само за дегустација со ордевер,без пресметан ДДВ 18%.

Спеделете со пријателите!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone