loading...
Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

За АРБОТРАВЕЛ

Arbo-25

Т.А. “АРБОТРАВЕЛ” постои од 1991. Лиценцирана е со А лиценца од Министерството за Економија на Р. Македонија, исто така членка на ИАТА, на Асоцијацијата на Туристички Агенции на Македонија (АТАМ) и Стопанската Туристичка Комора на Македонија (СКТМ).

Во агенцијата се вработени 9 лица, специјализирани за организирање на туристички аранжмани, продажба на авиобилети, професионални возачи и туристички придружници. Нашите вработени зборуваат повеќе странски јазици: Англиски, Полски, Грчки. Имаме големо искуство во организирање на тури во Македонија, со специјализирани и лиценцирани туристички водичи, за групи од Азија, Европа и САД. АРБОТРАВЕЛ го стопанисува и туристичкото биро во Крушево со 2 вработени специјализирани лица. АРБОТРАВЕЛ од 1991 година е генерален застапник на американската фондација АСПЕКТ за школување во САД и истата ја застапуваме за Србија, Бугарија и Грција.

Имаме успешна соработка со дипломатските мисии во Македонија, како и надвор од Македонија . АРБОТРАВЕЛ, како туристичка агенција е специјализирана и за бизнис и туристички патувања и
Ви ги нуди следните услуги:

– Авиобилети за сите дестинации во светот ;
– Хотелски резервации во Македонија и странство ( incoming/outgoing );
– Rent a car ;
– Конгреси, Конференции, Семинари, Промоции…;
– Летувања, зимувања, екскурзии…;
– Јазично-едукативни курсеви во Англија, Франција, Германија, Шпанија, Куба …;
– Патувања во Европа, Азија, Африка, Америка, Австралија;

– Внатрешен и меѓународен превоз на патници со сопствени минибуси МЕРЦЕДЕС СПРИНТЕР 10 + 1 седиште, климатизиран, со ЛЦД и ДВД, ОПЕЛ Vivaro Tour Cosmo 2,0 ЦДТИ ЛУКС, 7+1 место, климатизиран, ЦД/МП3, МЕРЦЕДЕС СПРИНТЕР 313 ВИП ЛУКС 17+ 1 кожни седишта, климатизиран, ЛЦД, ДВД, фрижидер, со полна опрема, патнички автомобили: ШЕВРОЛЕТ ЕПИКА 2.0 ТД, кожа, ВИП ЛУКС ; Високо туристички автобус кој ѓи исполнува сите Европски стандарди “BOVA FUTURA” опремена со 43+2 удобни седишта за далечни патувања со извлекување, прилагодување на седиштетео во три позиции, потпирачи за нозе, табла/простор за поставување на чаша, собирлива маса, регулирање на клима, светло за читање, простор за весници, кујна со високи стандарди: кафе мат, фрижидер, простор за гардероба, ТВ, ДВД, ЦД ШАРЖЕР,Тоалет…

– Патнички асистенции, консултации и патнички осигурувања;

– Сервисирање на нашите клиенти во Република Македонија преку визирање на патни исправи за повеќе земји како што се Јужноафриканска Република, Бразил, Индија, Венецуела, Тајланд, Јужна Кореја, Мароко, Канада и останати земји кои имаат дипломатски претставништва надвор од Македонија. Сервисирање за Македонска виза за странски државјани.

Заштедете го Вашето време и Вашите пари…
– Кога Ви е потребен професионалец, јавете се во АРБОТРАВЕЛ
– Работно време: Понеделник -Петок 09-19 / Сабота 09-15
– Специјална асистенција во трансферите од и до Аеродромите во Скопје, Софија, Солун…
– Големи попусти за групи !
– Специјални цени за нашите постојани клиенти!