Информации
Тип на возило: Лимузина
Број на седишта: 4+1
Опис: Chevrolet Epica 2.0 VCDi. Лимузина. Моќност: 110kW/150PS. Тип на гориво: Дизел. Врати: 4/5. Автоматска климатизација. Опременост: ABS, централно заклучување, електрични греачи на седиштата, електрични прозори, имобилизатор, кожни седишта, паркинг сензори.