Потребни документи:

  • Важечки пасош – најмалку 6 м. по враќањето,
  • 2 фотографии,
  • Покана од ЈАР
  • Потврда од работа
  • Резервација на авиобилет,
  • Патничко осигурување
  • Процедура до 10 работни денови

Спеделете со пријателите!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email