Потребни документи:

  • Важечки пасош – најмалку 6 м. по враќањето и фотокопија
  • фотокопија од лична карта
  • 3 фотографии,
  • Покана,
  • Потврда од работа,
  • Резервација на авиобилет,
  • Потврда од банка за обезбедени парични средства (мин. 50 еур за лице на ден)
  • Патничко осигурување
  • Процедура до 10 работни денови

Спеделете со пријателите!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email