Информации
Тип на возило: Минибус
Број на седишта: 17+1
Опис: VIP LUX. Кожни седишта, комплетно опремен, клима уред WEBASTO, LCD, DVD, фрижидер.
Спеделете со пријателите!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email