Потребни документи:

– Важечки пасош – најмалку 6 месеци по враќањето
– формулар
– 2 фотографии со бела позадина
– авио билет
– резервација од хотел или покана

Спеделете со пријателите!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email