Информации
Тип на возило: Tуристички автобус
Број на седишта: 43+2
Опис: Високо туристички автобус кој ги исполнува сите Европски стандарди “BOVA FUTURA” опремена со удобни седишта за далечни патувања со извлекување, прилагодување на седиштетео во три позиции, потпирачи за нозе, табла/простор за поставување на чаша, собирлива маса, регулирање на клима, светло за читање, простор за весници, кујна со високи стандарди: кафе мат, фрижидер, простор за гардероба, ТВ, ДВД, WI-FI, ЦД ШАРЖЕР, Тоалет…
Спеделете со пријателите!Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Email this to someone
email