Дестинација

Каде ќе патувате?

Датум на поаѓање

Одбери датум

Датум на враќање

Дестинација

Каде ќе патувате?

Популарни дестинации

Препорачани понуди

За Арботравел

Т.А. “АРБОТРАВЕЛ” постои од 1991. Лиценцирана е со А лиценца од Министерството за Економија на Р. Македонија, исто така членка на ИАТА, на Асоцијацијата на Туристички Агенции на Македонија (АТАМ) и Стопанската Туристичка Комора на Македонија (СКТМ). Во агенцијата се вработени 9 лица, специјализирани за организирање на туристички аранжмани, продажба на авиобилети, професионални возачи и туристички придружници.

За нас
img
img
Зошто Арботравел?

Еден работен ден - 3036 насмевки. Нашата мисија е едноставна: желба да се овозможи на што поголем број луѓе од целиот свет да одат на одмор, носејќи ги на нови дестинации, да донесеме насмевка на нивните лица. Тоа е работа, која ја извршуваме со големо задоволство.

img
Квалитет што инспирира

Клучот за остварување на нашата мисија е нашата постојана бескомпромисна потрага по квалитет. Благодарение на фактот што сме интегрирана туристичка групација која го нуди секој аспект на совршен одмор, од самиот почеток до крај, ние им овозможуваме на нашите клиенти да го уживаат највисокиот квалитет.

img
Фокусирање на потребите на нашите клиенти

Нашиот фокус е насочен кон желбите и потребите на клиентите и затоа ние сме тие кои постојано поставуваме нови стандарди во оваа индустрија. Нашиот тим постојано го следи пазарот и ги анализира и истражува потребите и желбите на нашите целни (таргет) групи, за да можеме да создадеме совршени производи за нив.

img
Секогаш со нови идеи

Можностите во туризмот растат и стануваат се покомплексни, секојдневно се јавуваат нови предизвици. Сега, повеќе од кога и да било, менаџмент тимот на АРБОТРАБЕЛ тежнее кон развивање на нови концепти и идеи.

img

Арботравел Loyalty Картичка

Секогаш поаѓајќи од интересот на своите странки, Туристичката агенција Арботравел Ви нуди мотив за дополнително стимулирање на Вашиот интерес, како и на сопственото возвраќање со благодарност за Вашата лојалност за искажаниот интерес кон нашите услуги. Со самото добивање на картичката секој член добива можност како потенцијален корисник, да ги добие сите објавени попусти во програмата на Арботравел. Освен нив, тој се стекнува со право и за низа дополнителни или посебни попусти, кои ќе се однесуваат само за членовите на Арботравел Лојалити картичката.

Дознај повеќе
icon

Добијте ги последните новости и понуди

Претплатете се на нашиот билтен