img
img
img
img

Опис

Копаоник - планинскиот венец лоциран во Србија и Косово, кој е воедно и национален парк. Највисоката точка е врвот Панчиќ со 2.017 метри. На падините на планинскиот венец се наоѓа ски-центарот Копаоник кој е еден од најголемите во Југоисточна Европа. Има 25 ски-лифтови со капацитет од 32.000 скијачи на час.

Понуди за Копаоник

icon

Добијте ги последните новости и понуди

Претплатете се на нашиот билтен