Прекрасен хотел со 4 ѕвезди

Боровец
img

Соби

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
127.00 € 95.00 € 89.00 € 77.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
220.00 € 166.00 € 156.00 € 133.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
142.00 € 102.00 € 96.00 € 84.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
248.00 € 178.00 € 168.00 € 149.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
132.00 € 100.00 € 94.00 € 84.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
132.00 € 100.00 € 94.00 € 84.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
147.00 € 103.00 € 97.00 € 88.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
231.00 € 115.00 € 164.00 € 148.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
147.00 € 107.00 € 101.00 € 91.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
147.00 € 107.00 € 101.00 € 91.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
162.00 € 116.00 € 110.00 € 101.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
257.00 € 18700 € 177.00 € 160.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
408.00 € 348.00 € 334.00 € 318.00 €

23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП
5 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
500.00 € 402.00 € 390.00 € 370.00 €

|| 23.12.2023 - 05.01.2024 10.02.2024 - 23.02.2024 ПП | 27.01.2024 - 09.02.2024 24.02.2024 - 08.03.2024 ПП | 06.01.2024 - 26.01.2024 ПП | 16.12.2023 - 22.12.2023 09.03.2024 - 12.04.2024 ПП | | -------- | -------- | -------- | -------- | | 5 ноќи | 2 ноќи | 2 ноќи | 2 ноќи | | 46.00 € | 46.00 € | 46.00 € | 46.00 € |

Опис

Во цената е вклучено:

1 ноќевање за лице за полупансион

Шведска маса од 07:30 – 10:30 (кафе, чај, ладни пијалоци се вклучени) и вечера од 18:00 до 21:00 (пијалоци не се вклучени)

Бесплатно користење на внатрешен базен (25м) и Џакузи

Бесплатно користење на Термална зона (сауна, парна бања, Cryo cabin, Turkish bath) и теретана

Бесплатно користење на Ски гардероба* за сопствена опрема

Wi-fi низ хотелот

Бесплатен паркинг на отворено со ограничен број паркинг места - по достапност при пристигнувањето на гостите, простор за багаж

*Ски гардероба лоцирана во Хотел Рила, ниво -1, само за гостите на Хотел Рила. Бесплатно складирање на сопствена опрема за ски/сноуборд и машина за сушење. Складирањето на опрема за скијање/сноуборд, вкл. чизми, во собите е строго забрането.

Extra за деца:

Игротека за гостите од Хотел Рила (за деца 3-7 г.). Бесплатно за гостите на хотелот до 2 часа/ден. Дополнителни часови се плаќаат. Деца под 3 години се примаат само со возрасен придружник. Отворено секој ден од 15:00 до 23:00 часот (часовите може да се разликуваат).

Детска соба за игри: бесплатен пинг-понг, пикадо, филмови и игри на маса.

Mаксимум сместување

Signature Двокреветна соба: 2 кревети, 1 фотеља на расклопување (се користи како дополнителен кревет за дете), бања со туш и фен

- Макс: 2 возрасни и 1 дете до 11.99 години; сместување на 3 возрасни лица не е можно

Superior Двокреветна или King соба: 2 кревети или 1 King кревет, 1 единечна софа, минибар, бања со туш и фен, типот на кревет е по барање и достапност

- Макс: 2 возрасни и 1 дете до 11.99 години; сместување на 3 возрасни лица не е можно

Superior Семејна соба: 1 King кревет, 1 единечна софа и 1 дополнителен кревет; минибар; бања со туш и фен

- Мин. сместување: 1 возрасен и 3 деца до 11.99 години;

- Макс. сместување: 2 возрасни и 2 деца до 11.99 години; не е можно сместување на 3 возрасни лица

Superior Апартман: 1 дневна и 1 спална соба; дневна соба: тросед во облик на L (не се продолжува); спална соба: 1 King кревет, 1 софа (во некои единици), минибар, бања со туш и фен

- Макс: 2 возрасни и 1 дете до 11.99 години

Доплати:

Божиќна Гала вечер на 25.12.2023 /задолжително / - 55 еур за возрасно лице и 28 еур за дете 2 – 11.99 г.

Новогодишна Гала вечер / задолжителна / - 95 еур за возрасно лице и 65 еур за дете 2 – 11.99 г.

Попусти:

- Деца до 1.99 г. – бесплатно и не добиваат услуги

- Деца на возраст од 2 – 11.99 г. во Signature или Superior двокреветна соба или деца на возраст од 2 – 11.99 г. во Семејна соба со 2 возрасни кои плаќаат цела сума: Доплата за прво дете и/или второ дете 22 еур на ПП

- Деца на возраст 0 – 11.99 г. во Sign. или Sup. Двокреветна соба или деца на возраст 0 – 11.99 г. во Семејна соба со 1 возрасeн 22 eур за дете на ден, возрасен плаќа цена за еднокреветна соба.

- Деца на возраст од 2 – 11.99 г. со 2 возрасни во Deluxe Suite: доплата 22 еур за дете за ПП се наплаќа кога се 2 или повеќе лица

Трето возрасно лице во Deluxe Апартман: според табелата погоре; третото возрасно лице може да се смести на софата во дневната соба. Откако троседот ќе биде поставен како кревет, тој ќе остане таков во текот на целиот престој на гостите.

Superior Interconnecting соби: пресметано како за 2 Superior Двокреветни соби; примери: 2 возрасни + 2 деца (на возраст 0 - 11.99 г.) во 2 Superior Двокреветни соби меѓусебно поврзани: секоја соба се наплаќа како 1 Еднокреветна + 22 еур ; 3 возрасни + 1 дете 0-11.99 плаќаат 1 двокреветна за 2 возрасни + 1 еднокреветна + 22 еур

ОТКАЖУВАЊА:

Не се наплаќа за откажување 16 (освен за висока сезона каде рок за откажување е 30 дена пред пристигање)

Се наплаќа 50% за откажување 16-9 дена (висока сезона 30-16 дена)

Се наплаќа 100% за откажување 9 дена пред пристигање (16 дена во висока сезона или NO SHOW)

Локација

Цена

61.00 €

Детали

Хотелот Рила се наоѓа во срцето на првото планинско одморалиште на Балканот - Боровец, на 70 км од Софија. Поставен на крајот на скијачките патеки и на само 200 метри од гондола-лифтот. Хотелот располага со спа дел (кој има базен од 25 метри, 2 топли кади, фитнес, термални и релаксирачки зони) и разни ресторани и клубови за забава. Обезбедува приватен паркинг и бесплатен WiFi. Конференцискиот центар нуди различни можности за организирање деловни и лични настани. Хотелот нуди можности за рекреација преку спорт, забава на отворено и внатре. Има опрема за изнајмување и гардероба за лична опрема. icon

Добијте ги последните новости и понуди

Претплатете се на нашиот билтен

Побарај понуда

Одбери особи

Возрасни

12+

1
Деца

2 - 12 години

0
Бебиња

Под 2 години

0

Ви благодариме на барањето за понуда од нас

Нашиот тим го доби вашето барање, ќе ве контактираме наскоро