Hotel Simeon

Пријатно сместување на неколку чекори од морето

Грција
img
img
img
img

Соби

26.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
61.50 € 71.50 € 87.00 € 102.50 € 114.50 €

26.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
38.50 € 38.50 € 54.50 € 60.50 € 69.50 €

26.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
44.00 € 48.00 € 62.50 € 73.00 € 81.00 €

26.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
47.00 € 52.50 € 71.00 € 81.50 € 91.50 €

26.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
51.50 € 57.50 € 77.00 € 88.50 € 105.50 €

28.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
123.00 € 146.00 € 208.00 € 236.00 € 261.00 €

28.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
153.00 € 175.00 € 231.00 € 277.00 € 297.00 €

28.04 – 20.05 / 01 – 26.10 21.05 – 10.06 / 21 – 30.09 11 – 25.06 / 11 - 20.09 26.06 – 10.07 / 01 – 10.09 11.07 – 31.08
179.00 € 231.00 € 303.00 € 323.00 € 333.00 €

Опис

*Цените се изразени во еур, за лице на база ноќевање со полупансион.

*Трето лице плаќа 70% од цената за возрасен.

*Четврто лице плаќа 25 еур на ден.


Early Booking Offer 20%

За сите видови соби за резервации направени до 30.04.2024 и платени 50% од сумата до 05.05.2024, за престој од 26.04.2024 до 20.05.2024.


Early Booking Offer 20%

За сите видови соби за резервации направени до 30.04.2024 и платени 50% од сумата до 05.05.2024, за престој од 01.10.2024 до 26.10.2024.


Early Booking Offer 15%

За сите видови соби за резервации направени до 30.04.2024 и платени 50% од сумата до 05.05.2024, за престој од 21.05.2024 до 10.06.2023 и 21.09.2024 до 30.09.2024.


Early Booking Offer 10%

За сите видови на соби за резервации направени до 30.04.2024 и платени 50% од сумата до 05.05.2024, за престој од 11.06.2024 до 20.09.2024.


ОТКАЖУВАЊА:

Откажување од 1-7 дена пред пријавувањето, се наплатува 100% од вкупната сума.

No show се наплатува 100%.

Предвремено поаѓање (Early departure) се наплатува 100%.


Локација

Цена

38.50 €

Детали

Се наоѓа во селото Метаморфоси во Ситонија, на само 70 метри од песочната плажа. Поставен среде градина со палми, имотот нуди сместување со балкон со поглед на базен или градина.

icon

Добијте ги последните новости и понуди

Претплатете се на нашиот билтен

Побарај понуда

Одбери особи

Возрасни

12+

1
Деца

2 - 12 години

0
Бебиња

Под 2 години

0

Ви благодариме на барањето за понуда од нас

Нашиот тим го доби вашето барање, ќе ве контактираме наскоро