Arbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, КрстарењаArbotravel – Хотели во Грција, Аранжмани, Превоз, Авиобилети, Летувања, Зимувања, Крстарења
Forgot password?

Есен-Зима 2016/2017

orbiluks1
цена/евра17.60€

Орбилукс 23 Октомври 2016 Бугарија

АПАРТ ХОТЕЛ ’’ОРБИЛУКС’’  **** Банско,Бугарија 23 ОКТОМВРИ 2016 Сместување            СТУДИО              2+1(0-2.99)

lucky
цена/евра34.50€

Apart Hotel Lucky Бугарија

Apart Hotel Lucky  *****  Банско, Бугарија   Вид на сместување 02.12.2016 -22.12.2016 06.03.2017-09.04.2017 НП 23.12.2016 -28.12.2016 04.01.2017-08.01.2017 21.01.2017-17.02.2017     НП 29.12.2016

rway
цена/евра28.00€

Hotel Radinas Way Бугарија

 Hotel Radinas Way  ****  Боровец, Бугарија   Вид на сместување 01.04.2016-30.11.2016    НП 01.04.2016-30.11.2016      ПП за лице во 1/2 соба 28.00€

lucky
цена/евра55.00€

Apart Hotel Lucky Бугарија

Apart Hotel Lucky  *****  Банско, Бугарија   Вид на сместување 14.06.2016- 01.12.2016 НП Студио Lux – /2+1 лица 66.00€ Студио Lux

trinity
цена/евра16.50€

Hotel Trinity Бугарија

Hotel Trinity  ****  Банско, Бугарија   Вид на сместување 01.06.2016 – 30.11.2016 ноќевање НП ПП за лице во 1/2 соба €

rilski
цена/евра25.50€

St. Ivan Rilski Hotel Бугарија

 St. Ivan Rilski Hotel, SPA & Apartments  ****  Банско, Бугарија   Вид на сместување 21.06.2016-01.11.2016   ПП за лице во 1/2 соба

casakarin
цена/евра60.00€

Hotel Murite Club Бугарија

Hotel Murite Club  ****  Банско, Бугарија   Вид на сместување 05.04.2016 -30.11.2016 All Inclusive Пакет за  2 ноќи Пакет за  3 ноќи Пакет

lucky
цена/евра34.50€

Apart Hotel Lucky Бугарија

Apart Hotel Lucky  *****  Банско, Бугарија   Вид на сместување 02.12.2016 -22.12.2016 06.03.2017-09.04.2017 НП 23.12.2016 -28.12.2016 04.01.2017-08.01.2017 21.01.2017-17.02.2017     НП 29.12.2016

premium1
цена/евра93.00€

Premier Luxury Mountain Бугарија

Premier Luxury Mountain Resort *****  Банско , Бугарија Вид на сместување Max кап. возрасни/ деца 02.12-21.12.16          НП 22.12-28.12.16         НП 29.12.16-07.01.17      НП

iglika
цена/евра27.50€

Hotel Iglika Palace Бугарија

Hotel Iglika Palace ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 17.12.2016 – 25.12.2016 ПП 26.12.2016 – 01.01.2017 ПП 02.01.2017 –

f-camkordis
цена/евра27.50€

Hotel Festa Chamkoria Бугарија

Hotel Festa Chamkoria ****  Боровец , Бугарија Вид на сместување 01.12.2016 – 22.12.2016  ПП 23.12.2016 – 29.12.2016     07.01.2017 – 20.01.2017              

Најпосетени туристички дестинации

Саеми, Настани, Промоции, Концерти, Манастири

Хотели на ПОПУСТ

Крстарења

Зошто Арботравел?

Еден работен ден – 3036 насмевки. Нашата мисија е едноставна: желба да се овозможи на што поголем број луѓе од целиот свет да одат на одмор, носејќи ги на нови дестинации, да донесеме насмевка на нивните лица. Тоа е работа , која ја извршуваме со големо задоволство.

Квалитет што инспирира

Клучот за остварување на нашата мисија е нашата постојана бескомпромисна потрага по квалитет. Благодарение на фактот што сме интегрирана туристичка групација која го нуди секој аспект на совршен одмор, од самиот почеток до крај, ние им овозможуваме на нашите клиенти да го уживаат највисокиот квалитет.

Фокусирање на потребите на нашите клиенти

Нашиот фокус е насочен кон желбите и потребите на клиентите и затоа ние сме тие кои постојан поставуваме нови стандарди во оваа индустрија. Сега, повеќе од кога и да било, менаџмент тимот на АРБОТРАВЕЛ тежнее кон развивање на нови концепти и идеи.

Најдобри Тури

6f37918316c428e83362ed5eebb78719_XL
100.00€

Егина


Тридневна ПОСЕТА НА МАНАСТИРОТ ПОСВЕТЕН НА СВЕТИ НЕКТАРИЈ ЕГИНСКИ НА ЕГИНА

Арботравел Loyalty Card?

   

 

Секогаш поаѓајќи од интересот на своите странки, Туристичката агенција Арботравел Ви нуди мотив за дополнително стимулирање на вашиот интерес, како и на сопственото возвраќање со благодарност за вашата лојалност за искажаниот интерес кон нашите услуги.
Со самото добивање на картичката секој член добива можност како потенцијален корисник, да ги добие сите објавени попусти во програмата на Арботравел. Освен нив, тој се стекнува со право и за низа дополнителни или посебни попусти, кои ќе се однесуваат само за членовите на Арботравел Лојалити картичката.

Повеќе за
Loyalty Card

promo box image1

Наши Пријатели

За Арботравел?

Т.А. “АРБОТРАВЕЛ” постои од 1991. Лиценцирана е со А лиценца од Министерството за Економија на Р. Македонија, исто така членка на ИАТА, на Асоцијацијата на Туристички Агенции на Македонија (АТАМ) и Стопанската Туристичка Комора на Македонија (СКТМ).
Во агенцијата се вработени 9 лица, специјализирани за организирање на туристички аранжмани, продажба на авиобилети, професионални возачи и туристички придружници.

Повеќе за
ARBOTRAVEL
About
ARBOTRAVEL