Hotel Premier Luxury Mountain

Хотел со 5 ѕвезди во Банско, Бугарија. Нуди спа третмани и е лоциран бизу ски-лифтот

Банско
img

Соби

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
105.00 € 132.00 € 235.00 € 140.00 € 165.00 € 122.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
118.00 € 145.00 € 246.00 € 165.00 € 180.00 € 135.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
122.00 € 155.00 € 280.00 € 165.00 € 195.00 € 142.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
132.00 € 165.00 € 290.00 € 175.00 € 205.00 € 155.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
215.00 € 270.00 € 485.00 € 288.00 € 340.00 € 245.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
215.00 € 275.00 € 490.00 € 295.00 € 345.00 € 250.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
225.00 € 285.00 € 515.00 € 305.00 € 360.00 € 265.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
360.00 € 445.00 € 770.00 € 470.00 € 550.00 € 410.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
180.00 € 210.00 € 370.00 € 225.00 € 265.00 € 195.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
245.00 € 310.00 € 570.00 € 335.00 € 395.00 € 285.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
270.00 € 340.00 € 620.00 € 365.00 € 430.00 € 315.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
295.00 € 275.00 € 680.00 € 400.00 € 480.00 € 340.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
335.00 € 425.00 € 775.00 € 750.00 € 540.00 € 390.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
160.00 € 205.00 € 355.00 € 215.00 € 255.00 € 185.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
170.00 € 210.00 € 370.00 € 225.00 € 265.00 € 195.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
185.00 € 230.00 € 405.00 € 245.00 € 290.00 € 215.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
190.00 € 240.00 € 415.00 € 255.00 € 300.00 € 220.00 €

02.12.2022 - 22.12.2022 НП 23.12.2022 - 28.12.2022 НП 29.12.2022 - 07.01.2023 НП 08.01.2023 - 02.02.2023 НП 03.02.2023 - 11.03.2023 НП 12.03.2023 - 25.03.2023 НП
140.00 € 300.00 € 520.00 € 315.00 € 370.00 € 270.00 €

Опис

Во цената е вклучено:

  • 1 ноќевање со појадок
  • Бесплатно неограничено користење на Wi-Fi.
  • Бесплатно користење на Спа (базен, 3 типа на сауна, комплетно опремена теретана)
  • Бесплатен транспорт до Гондола ски лифтот, распоред на рецепција
  • Туристичка такса


Туристичка такса:

Туристичка такса - 0.67 еур за лице за ден. Даноците за одморалиште се применуваат и за бесплатни ноќевања!


Минимум престој:

Минимум престој 3 ноќевања за период 20.12.2022 - 26.12.2022

Минимум престој 4 ноќевања за период 27.12.2022 - 05.01.2023


Mаксимум сместување:

Executive room - 2 + 1 лице

Superior Suite Executive - 3 или 2+2 деца

Alpin Suite Executive - 3 или 2+2 деца

Family Suite - 2+2 лица

Comforty Suite - 4 лица

Deluxe Suite - 5 или 4+2 деца

Grand Residence - 6 лица


Доплати:

Полупансион (шведска маса или мени) - 20.00 еур за возрасен и 9.00 еур за дете (6 - 11.99 г.)

Полупансион не се служи на 24.12.2022 и 31.12.2022

Божиќна вечера на 24.12.2022 (не е задолжителна) во Dionyssos Restaurant - 50.00 еур за возрасен и 25.00 еур за дете (2 - 11.99 г.)

Божиќна вечера на 24.12.2022 (не е задолжителна) во Amvrosia Restaurant - 80.00 еур за возрасен и 40.00 еур за дете (2 - 11.99 г.)

Божиќен ручек на 25.12.2022 (не е задолжително) во Amvrosia Restaurant - 50.00 еур за возрасен и per 25.00 еур за дете (2 - 11.99 г.)

Новогодишна вечера на 31.12.2022 - цената не вклучува пијалоци

- Dionyssos Restaurant buffet dinner - 60.00 еур за возрасен и 30.00 еур за дете (2 - 11.99 г. )

- Amvrosia Restaurant 135.00 еур за возрасен и 70.00 еур за дете 2 - 11.99 г.

- Nectar Restaurant 135.00 еур за возрасен и 70.00 еур за дете 2 - 11.99 г.


Попусти:

Прво дете до 5.99 г. - бесплатно (плаќа само туристичка такса - 0.67 еур). Второ дете плаќа 25.00 еур за ден

Дете од 6 - 11.99 г. на дополнително легло - 20.00 еур за ден

Возрасен на дополнително легло - 30.00 еур за ден

попуст за еднокреветна соба 20% во Smart Double & Executive Room


Доплатата за еднокреветна соба не вклучува туристичка такса 0.67 еур за ноќ!


ОТКАЖУВАЊА:

Не се наплаќа за откажување 12 дена пред пристигање за период:

02.12.2022 - 22.12.2022

По овој период се наплаќа 100%


Не се наплаќа за откажување 16 дена пред пристигање за период:

23.12.2022 - 28.12.2022

По овој период се наплаќа 100%


Не се наплаќа за откажување 40 дена пред пристигање за период:

29.12.2022 - 07.01.2023

По овој период се наплаќа 100%


Не се наплаќа за откажување 30 дена пред пристигање за период:

08.01.2023 - 02.02.2023

По овој период се наплаќа 100%


Не се наплаќа за откажување 16 дена пред пристигање за период:

03.02.2023 - 11.03.2023

По овој период се наплаќа 100%


Не се наплаќа за откажување 16 дена пред пристигање за период:

12.03.2023 - 25.03.2023

По овој период се наплаќа 100%


No show се наплаќа 100%

Локација

Цена

105.00 €

Детали

Се наоѓа во Банско во подножјето на Пирин, на 700 m од ски-лифтот. Тој нуди пространи соби со дрвен ентериер. Гостите може да се релаксираат со спа центарот кој нуди затворен базен, сауна и амам, имаат можност за фитнес во планинското одморалиште. Има и детски клуб со анимација за помлади гости.


icon

Добијте ги последните новости и понуди

Претплатете се на нашиот билтен

Побарај понуда

Одбери особи

Возрасни

12+

1
Деца

2 - 12 години

0
Бебиња

Под 2 години

0

Ви благодариме на барањето за понуда од нас

Нашиот тим го доби вашето барање, ќе ве контактираме наскоро